Maddy Kersten

Een korte uitleg over mijzelf:

Maddy Kersten.

Therapeutische praktijk & Opleidingscentrum Kersten 
Ik heb mijn diploma Massagoloog aan de Wellnessacedemie behaald, een zeer uitgebreide opleiding op het gebied van massage.

Toen ik ontdekte dat ik de gave bezat om pijnen met mijn handen te voelen en weg te nemen, groeide mijn interesse voor dit fenomeen. Ik heb dan ook verschillende cursussen magnetiseren behaald en ieder boek wat ik hierover kon vinden gelezen.

In Barneveld heb ik mijn examens voor de studie Auriculo-therapie (ooracupunctuur) en de studie Sivas-acupunctuur behaald en ook hierin is mijn interesse oneindig.

Nadat ik een tijdje mijn praktijk in Maastricht gevestigd had, ben ik verhuisd naar Heerlen en heb ik hier mijn praktijk geopend. Nu, eind 2016 verhuis ik weer naar Maastricht alwaar ik het opleidingscentrum en praktijk run in de Maastrichter Pastoorstraat 11, 6211 BV Maastricht

praktijk voor acupunctuur

Met trots mag ik zeggen dat ik al heel veel mensen van hoofdpijn, migraine en andere soorten pijn en ongemakken af heb kunnen helpen. Ik hoop dat ik dit voor nog veel meer mensen mag doen!

 

Naast Therapeutische Praktijk Kersten is er voor diegenen die cursussen willen volgen ook Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.

Opleidingscentrum Kersten

 

Tot ziens in Therapeutische Praktijk Kersten of Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten

Met vriendelijke groet,

Maddy Kersten

Gastenboek

Acupunctuur Limburg

Praktijk Acupunctuur Limburg Heeft u pijnklachten dan kan acupunctuur u helpen! Maar ook bij klachten zoals burn-out en overspannenheid kan acupunctuur veel voor u betekenen. In combinatie met voetreflexologie en massage voelt u zich snel weer beter. Onze praktijk is gevestigd in Heerlen, maar u kunt nu ook terecht in Maastricht in zuid ...

Lees verder

migraine

Hele fijne en gezellige cursussen, waar theorie en praktijk perfect aan elkaar aansluit. Maddy is een geweldige en heel enthousiaste docent met hart en ziel voor het vak. Verder ... Ik heb zelf mogen ervaren het genezende kracht van het acupunctuur, het voetreflexologie en de massages tijdens mijn behandelingen bij Maddy ...

Lees verder

Reuma

Bij deze ook ff mijn dank. Ben blij dat ik 2 jaar geleden naar jou toe ben gekomen om cursussen te volgen .hartstikke leuk en leerzaam was dat. En bovenal het belangrijkste dat je mij behandelt met acupunctuur voor de reuma (ziekte van bechterew om precies te zijn) .als ik ...

Lees verder

Paranormale waarneming

Bericht: Hoi Maddy, Laat, maar niet vergeten! Ik zou ons verhaal en jouw hulp graag met anderen willen delen. In januari 2012 kwam ik voor het eerst bij je, ik had je adres gevonden op internet en vond het de moeite waard om het eens te proberen. Ik en mijn vriend hadden ...

Lees verder

Kinderwens

Kinderwens Hoi maddy, Ik wilde je even laten weten dat ik inmiddels ben bevallen van een prachtige dochter. Het gaat goed met ons! Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp. Groeten jitske

Lees verder

Via het oor verlost van hoofdpijn en stress

Hoofdpijn, duizeligheid, stress, spanning in de rug of nek. Het zijn veel gehoorde klachten. Maddy Kersten pakt niet alleen de symptomen aan, maar ook de oorzaak. Zij behandelt deze aandoeningen effectief met behulp van (oor-)acupunctuur of voetreflexologie. Met acupunctuur worden door middel van pijnloze naalden bepaalde plekken in uw lichaam aangesproken. ...

Lees verder

Pijn

Na een jaar pijn gehad te hebben in mijn zij, ben ik bij Maddy terecht gekomen. Na 6 behandelingen pijnvrij! Maddy bedankt. Anita Huybreghs

Lees verder

Buikpijn

De behandelingen waren heel fijn, die ik heb gekregen. Het laat je lekker ontspannen en even nergens meer aan denken dus een en al ontspannen. Het geeft snel verbetering in een korte tijd. Na de behandeling ga ik altijd met een fijn en rustig gevoel de deur uit. Ben heel ...

Lees verder

Duizeligheid en druk in het hoofd

Geplaatst op 5 april 2012 at 4:09 pm Beste Maddy, Hierbij eindelijk een reactie van onze kant. Sinds november/december 2011 zijn wij beiden bij jou op therapie op advies van onze huisarts. Sinds de start van de therapie kunnen wij beiden zeggen dat onze lichamelijke toestand steeds beter wordt. Ik(Ger) kwam ...

Lees verder

Allergie en acupunctuur

Allergie en acupunctuur Hallo Maddy, Na een aantal behandelingen ook een berichtje van mij. Ik kwam bij jou ivm mijn allegieen ( honden katten hooikoorts huisstofmijt) Zo’n beetje alle voorkomende die er zijn. Ik had het op een gegeven moment zo erg dat mijn ogen s’morgens al begonnen te jeuken en te ...

Lees verder