Maddy Kersten

Een korte uitleg over mijzelf:

Maddy Kersten.

Therapeutische praktijk & Opleidingscentrum Kersten 
Ik heb mijn diploma Massagoloog aan de Wellnessacedemie behaald, een zeer uitgebreide opleiding op het gebied van massage.

Toen ik ontdekte dat ik de gave bezat om pijnen met mijn handen te voelen en weg te nemen, groeide mijn interesse voor dit fenomeen. Ik heb dan ook verschillende cursussen magnetiseren behaald en ieder boek wat ik hierover kon vinden gelezen.

In Barneveld heb ik mijn examens voor de studie Auriculo-therapie (ooracupunctuur) en de studie Sivas-acupunctuur behaald en ook hierin is mijn interesse oneindig.

Nadat ik een tijdje mijn praktijk in Maastricht gevestigd had, ben ik verhuisd naar Heerlen en heb ik hier mijn praktijk geopend. Nu, eind 2016 verhuis ik weer naar Maastricht alwaar ik het opleidingscentrum en praktijk run in de Maastrichter Pastoorstraat 11, 6211 BV Maastricht

praktijk voor acupunctuur

Met trots mag ik zeggen dat ik al heel veel mensen van hoofdpijn, migraine en andere soorten pijn en ongemakken af heb kunnen helpen. Ik hoop dat ik dit voor nog veel meer mensen mag doen!

 

Naast Therapeutische Praktijk Kersten is er voor diegenen die cursussen willen volgen ook Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.

Opleidingscentrum Kersten

 

Tot ziens in Therapeutische Praktijk Kersten of Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten

Met vriendelijke groet,

Maddy Kersten