Duizeligheid en acupunctuur

Mirella – 2011-12-13 01:02:06

Hoi Maddy,

hier dan eindelijk een berichtje in jouw gastenboek van mij.. Ben nu al een aantal weken bij jou in behandeling ivm met allerlei klachten, waarvan duizeligheid de hoofdklacht was.. Ziek gemeld op het werk, kon niet meer mijn dagelijkse dingetjes doen, zelfs gewoon lopen lukte niet meer… Allerlei onderzoeken gehad via huisarts wezen niks uit en zo kwam ik bij jou terecht… Na een aantal behandelingen ging het steeds beter… De duizeligheid is nog niet weg, maar ik rij weer auto, doe het huishouden en wandel weer met mijn honden, wat me erg goed doet.. Ik ben weer mobiel en niet geheel van anderen afhankelijk.. Ik ben nog niet aan het werk, maar ga een traject doen richting ander werk… Je merkte al snel op dat ik erg gepannen was (ben) en dat kwam gedeeltelijk ook door het werk…

Op deze manier wil ik jou bedanken voor jouw hulp, ik zie jou woensdag weer !!

Groetjes,

Mirella

2 thoughts on “Duizeligheid en acupunctuur

 1. Beste Maddy,
  Hierbij eindelijk een reactie van onze kant. Sinds november/december 2011 zijn wij beiden bij jou op therapie op advies van onze huisarts. Sinds de start van de therapie kunnen wij beiden zeggen dat onze lichamelijke toestand steeds beter wordt. Ik(Ger) kwam bij jou i.v.m. burn out duizelichheid en een zware druk in mijn hoofd. Ik moet zeggen dat mijn toestand sinds 2 1/2 jaar problemen thans een heel stuk beter is. Gerry is sinds december bij jou in behandeling i.v.m. nek en rugklachten,niet slapen en stress. Haar toestand is op dit moment eveneens een heel stuk positiever is. Je hebt voor ons steeds de tijd om onze problemen aan te horen en ons van advies te dienen. Je bent aan iedereen aan te bevelen(hebben wij reeds gedaan). Morgen zijn we bij jou.
  Groeten Gerry en Ger Meessen.

 2. Beste Maddy,
  Op 30 april van dit jaar 2014 meldde ik mij bij je voor een cursus Lenormand kaartleggen. Ik had als weduwnaar weinig om handen en was wel nieuwsgierig. Hoewel ik de enige man was die dag, was de sfeer erg gezellig (misschien wel daarom) en ik stak er veel van op ‘s morgens. De middag stond in het teken van doen. Ik moet eerlijk toegeven dat e.e.a. door mij nogal speels werd bekeken; hoewel erg interessant, niet echt serieus.
  Dit totdat ik thuis doorging met oefenen! De uitkomsten van mijn leggingen frappeerden mij. En al helemaal toen ik – eerst als spel – leggingen ging doen voor familieleden en kennissen. Hoe het werkt? Ik zal er wel nooit achter komen en niet alle verkregen informatie klopt ook, maar het gros wèl!
  Ik ben dan ook blij dat ik die dag naar Heerlen ben geweest. En vooral m.b.t. de wijze waarop jij het ons bijbracht op de juiste manier met de materie om te gaan. Klasse; dank je wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *