Via het oor verlost van hoofdpijn en stress

Hoofdpijn, duizeligheid, stress, spanning in de rug of nek.

Het zijn veel gehoorde klachten. Maddy Kersten pakt niet alleen de symptomen aan, maar ook de oorzaak. Zij behandelt deze aandoeningen effectief met behulp van (oor-)acupunctuur of voetreflexologie. Met acupunctuur worden door middel van pijnloze naalden bepaalde plekken in uw lichaam aangesproken. Daardoor heft het lichaam zelf de blokkades op. Gezien de positieve resultaten heeft de World Health Organisation (WHO) deze geneeswijze officieel erkend als bewezen behandeling. Het oor dient als beginpunt om stress-gerelateerde klachten te verhelpen. Het oor staat namelijk in verbinding met het zenuwstelsel. Dat is de verklaring waarom deze therapie als zo succesvol en waardevol te boek staat. Voor mensen die problemen hebben met naalden, of kinderen, wordt er gebruik gemaakt van kleine ‘bolletjes’ die op de plaats van het oor correspondentie punt (OCP, de feitelijke blokkade) worden geplakt. Op deze manier is het toch mogelijk de behandeling uit te voeren met dezelfde uitwerking.

Referentie uit gastenboek: “Enkele weken geleden kwam ik bij jou terecht vanwege hoofdpijn en rugpijn. Na meerdere behandelingen voel ik echt verbetering. Ik heb meer energie. Kortom: ik ben zeer tevreden.” Fatima.

Therapeutische Praktijk Kersten Van Lennepstraat 14, 6416 EG Heerlen (Molenberg) Telefoonnummer: 045-8505115 www.praktijkkersten.nl Aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG/RBNG. Erkend door zorgverzekeraars. www.limburgplus.nl