Hoofdpijn en Migraine

Hoofdpijn

Hoofdpijn is een zeer hinderlijke pijn die in veel verschillende vormen voor kan komen. Zo kan hoofdpijn aanvoelen als een drukkende band om het hoofd, als een zeurende pijn door het hele hoofd of als een intense en stekende pijn aan een enkele zijde, bij de slaap. Onder de soorten hoofdpijn vinden we onder meer clusterhoofdpijn, migraine en spanningshoofdpijn. Ook medicijnen kunnen een oorzaak zijn.

Uw hoofdpijn en/of migraine effectief laten behandelen

Wanneer u vaak hoofdpijn of migraine heeft, dan is het nodig deze op effectieve wijze te laten behandelen. Het is immers zo dat hoofdpijn op de eerste plaats zeer hinderlijk is, maar u kunt er ook andere klachten door ervaren en belemmert worden in uw dagelijkse bezigheden. Om goed te kunnen behandelen, is het nodig vast te stellen om welke soort hoofdpijn het gaat. U kunt bij Therapeutische Praktijk Kersten terecht voor een effectieve behandeling van diverse soorten klachten.

Contact

Heeft u vaak en veel last van hoofdpijn en/of migraine wilt u nu eindelijk eens verlost worden van deze klacht die u het leven zuur maakt?

U bent van harte welkom bij Therapeutische Praktijk Kersten, Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht

Uiteraard kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies.

Bel dan naar 06 – 13 97 40 23. Wij zijn u graag van dienst.