Magnetiseren

Magnetiseren

Wat doet een magnetiseur nu eigenlijk?

magnetiseren
Healing Hands

Een magnetiseur strijkt ‘foute energie’ weg en plaats er goede energie voor in de plaats. In feite wordt de Aura (het energieveld om de persoon) opgeschoond.

In principe komt deze energie vanuit de kosmos en functioneert een magnetiseur als een doorgeefluik van deze energie. Pijnen kunnen hierdoor verdwijnen en het lichaam aanzetten tot het zelfgenezingsproces.

Geloof hierin is niet nodig om het te laten werken. Net als geloof in de zwaartekracht niet nodig is om iets te laten vallen. Geloof in de mobiele telefoon niet nodig is om iemand te kunnen bellen, deze onzichtbare lijn functioneert schijnbaar, terwijl we deze niet kunnen zien.

Een moeder die op de bezeerde knie van haar kind een hand legt magnetiseert in feite ook.

De magnetiseur heeft echter een gave, deze gave is te vergelijken met het talent om piano te leren spelen. Iedereen kan het leren, al zullen er maar weinigen zijn die uiteindelijk zo zullen spelen als Beethoven.

Door deze gave heeft een magnetiseur kinesthetische waarnemingen, d.w.z. dat hij/zij in staat is om energieën te voelen. Door met de handen op ongeveer 5 cm afstand het lichaam “af te scannen” zijn de blokkades, pijn of ziektes voelbaar.

Dr Anton Frans Mesmer. Als grondlegger van het hedendaagse magnetisme kunnen we Dr Frans Anton Mesmer noemen. Zijn uitgangspunten waren de volgende; Er heerst een constante beweging van positieve en negatieve energie. Ieder levend wezen heeft een energieveld ín en óm zich heen. Ziektes worden veroorzaakt door verstoringen van het evenwicht in dit energieveld.Voor het genezen van een ziekte dien dit evenwicht hersteld te worden. Door negatieve energie weg te trekken en er positieve energie toe te voegen, zullen blokkades verdwijnen.

Mocht u na uw bezoek aan uw huisarts en met diens toestemming, een beroep op mijn gave willen doen, kunt u hiervoor een afspraak bij mij maken.

Het eerste consult zal ik uw lichaam “afscannen”op blokkades en/of pijnen, hiervoor dwaal ik met mijn handen op ongeveer 5 cm boven uw lichaam en kan zo blokkades voelen, vervolgens zal ik de pijnplekken en het hele lichaam behandelen.

Hierna kan ik een inschatting maken van het aantal behandelingen die ik denk nodig te hebben. Na of tijdens de (eerste) behandeling zult u waarschijnlijk al een verbetering bemerken. Ik hoor van veel cliënten dat men zich na de behandeling heerlijk ontspannen en “schoon” voelen.

Neem een kijkje in het gastenboek waar sommige van de door mij behandelde cliënten hun reactie schreven. U bent welkom om ook uw reactie hier te delen!

U kunt mij bereiken onder nummer 06-13974023 Mocht ik u niet direct te woord kunnen staan, laat uw naam en nummer achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug.