Patiëntenervaringen

Cursussen en behandeling

Bij deze ook ff mijn dank. Ben blij dat ik 2 jaar geleden naar jou toe ben gekomen om cursussen te volgen .hartstikke leuk en leerzaam was dat. En bovenal het belangrijkste dat je mij behandelt met acupunctuur voor de reuma (ziekte van bechterew om precies te zijn) .als ik bij jou behandeld ben gaat het een heel stuk beter met me. En niet alleen de reuma maar laatst ook bij jou gekomen met klachten van hyperventilatie panniekaanvallen Onrustig Hartkloppingen Hoofdpijn Duizelig dit allemaal door stress hoogstwaarschijnlijk.en nu paar behandelingen verder voel ik me weer een heel stuk beter. Ps en  dat rare enge gevoel dat ik in mijn keel had is sinds de behandeling die ik gisteren van je had ongelooflijk maar waar weg.ik kan zelfs de huisarts afspraak morgen afbellen als het zo blijft. Je bent echt geweldig en ik ben blij dat ik jou heb leren kennen.ongelooflijk wat jij allemaal kan.

Bedankt en groetjes van patricia

Paranormale waarneming

Bericht: Hoi Maddy,
Laat, maar niet vergeten! Ik zou ons verhaal en jouw hulp graag met anderen willen delen.
In januari 2012 kwam ik voor het eerst bij je, ik had je adres gevonden op internet en vond het de moeite waard om het eens te proberen. Ik en mijn vriend hadden al heel lang een kinderwens, het wilde maar niet lukken, we waren al 2,5 jaar bezig en allerlei onderzoeken waren gaande in het ziekenhuis. Ze konden niks vinden. Door alle stress die dit met zich meebracht kreeg ik overal huiduitslag en rug-en nekklachten. De huisarts kon me hoogstens wat tegen de jeuk geven. Ik wilde me beter leren ontspannen om een eventuele kinderwens uit te laten komen. Daarom leek acupunctuur me een goede optie.
Jij ging me behandelen en paste acupunctuur toe, eenmaal bezig met het plaatsen van de naalden kwam je aan bij mijn buik. Je viel stil en zei dat je niet wist wat je moest doen. Je voelde iets….Ik wist niet wat er aan de hand was en vond het vreemd. Je zei dat je niet ging prikken, `eerlijk gezegd denk ik dat je zwanger bent´, ik wist niet wat ik hoorde!!!!!`Als ik je nu ga prikken kan ik een miskraam veroorzaken`, zei je. Helemaal verward gingen we naar huis, wisten niet of we blij konden zijn en durfden het niet te geloven, bang voor weer een teleurstelling. Een tijd later bleek dat je helemaal gelijk had!! Na 2,5 jaar was ik ZWANGER! Wat waren we blij dat je niet geprikt had! Prachtig dat jij dat voelde! De volgende afspraak was gemaakt omdat we het zo fijn vonden bij je. Je zei dat je ook voelde wat het geslacht was en dat mijn placenta aan de voorkant zat. Het klopte weer!!!! Jij voelde dat het een meisje was en, ja hoor!
Lieve Maddy, zoals je weet ben ik bevallen van een prachtige, gezonde meid. We zijn blij dat je kennis met haar hebt kunnen maken, jij hebt haar als eerste gevoeld! Ze is inmiddels 9 maanden oud en alles gaat goed met haar. Duizend maal dank voor jouw hulp!
Lieve groetjes Loes, Hugo en Kiki

Kinderwens

Hoi maddy,  Ik wilde je even laten weten dat ik inmiddels ben bevallen van een prachtige dochter. Het gaat goed met ons! Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp.

Groeten jitske

Pijn

Na een jaar pijn gehad te hebben in mijn zij, ben ik bij Maddy terecht gekomen. Na 6 behandelingen pijnvrij!

Maddy bedankt.

Anita Huybreghs

Hoofdpijn en rugklachten

Enkele weken geleden kwam ik, vanwege hoofdpijn,rugpijn en na meerdere behandelingen voel ik echt verbetering,ik heb meer energie. kortom ik ben echt tevreden. Fatima

Duizeligheid, druk in het hoofd. Nek, rugklachten, slaapproblemen

Geplaatst op 5 april 2012 at 4:09 pm

Beste Maddy, Hierbij eindelijk een reactie van onze kant. Sinds november/december 2011 zijn wij beiden bij jou op therapie op advies van onze huisarts. Sinds de start van de therapie kunnen wij beiden zeggen dat onze lichamelijke toestand steeds beter wordt. Ik(Ger) kwam bij jou i.v.m. burn out duizeligheid en een zware druk in mijn hoofd. Ik moet zeggen dat mijn toestand sinds 2 1/2 jaar problemen thans een heel stuk beter is. Gerry is sinds december bij jou in behandeling i.v.m. nek en rugklachten,niet slapen en stress. Haar toestand is op dit moment eveneens een heel stuk positiever is. Je hebt voor ons steeds de tijd om onze problemen aan te horen en ons van advies te dienen. Je bent aan iedereen aan te bevelen(hebben wij reeds gedaan). Morgen zijn we bij jou. Groeten Gerry en Ger Meessen.

Allergie, Honden, Katten

Hallo Maddy,

Na een aantal behandelingen ook een berichtje van mij. Ik kwam bij jou ivm mijn allegieen ( honden katten hooikoorts huisstofmijt) Zo’n beetje alle voorkomende die er zijn. Ik had het op een gegeven moment zo erg dat mijn ogen s’morgens al begonnen te jeuken en te tranen ,een  jeukende loopneus, en dat de gehele dag door. Zelfs s’nachts werd ik er wakker van. En zodra ik met honden in aanraking kwam kreeg ik zelf uitslag en enorme jeuk. En dat terwijl we thuis alles zo allergievrij mogelijk hebben ingericht en geen huisdieren.

Ik moet zeggen na de 1e behandeling zijn de klachten al enorm afgenomen. En nu na de 5e ben ik zo goed als allergie vrij. Ik kan weer normaal rondlopen. En weer met honden in aanraking komen.

Katten blijft een probleem maar ik kan al met ze in 1 ruimte zonder na 5 min benauwd en onder de jeuk tranende ogen en een loopneus na buiten te moeten vluchten.

Bedankt!! Groetjes Jolanda

Duizeligheid

Mirella – 2011-12-13 01:02:06

Hoi Maddy,

hier dan eindelijk een berichtje in jouw gastenboek van mij.. Ben nu al een aantal weken bij jou in behandeling ivm met allerlei klachten, waarvan duizeligheid de hoofdklacht was.. Ziek gemeld op het werk, kon niet meer mijn dagelijkse dingetjes doen, zelfs gewoon lopen lukte niet meer… Allerlei onderzoeken gehad via huisarts wezen niks uit en zo kwam ik bij jou terecht… Na een aantal behandelingen ging het steeds beter… De duizeligheid is nog niet weg, maar ik rij weer auto, doe het huishouden en wandel weer met mijn honden, wat me erg goed doet.. Ik ben weer mobiel en niet geheel van anderen afhankelijk.. Ik ben nog niet aan het werk, maar ga een traject doen richting ander werk… Je merkte al snel op dat ik erg gepannen was (ben) en dat kwam gedeeltelijk ook door het werk…

Op deze manier wil ik jou bedanken voor jouw hulp, ik zie jou woensdag weer !!

Groetjes,

Mirella

_______________________________________________________________________

Jana Frints – 2011-11-20 16:29:18 Hallo Maddy, Ik heb bij jou een voetreflex massage en ontspanning massage curcus gedaan. Allebei waren voor mij een heel bijzondere ervaring. Het was heel leerzaam, duidelijk en gezellig. Hopelijk kan ik bij jou nog veel leren.

Dankje wel! Jana

_______________________________________________________________________

Duizeligheid, hartkloppingen

Myriam Frings – 2011-11-10 08:45:57

Hallo Maddy,

had al geruime tijd last van duizeligheid, hartkloppingen, paniekaanvallen, altijd warm etc. Alle medische onderzoeken wezen niets uit. De oorzaak zou toch veel spanningen en stress moeten zijn meenden de artsen. Via via werd ik opmerkzaam gemaakt op accupunctuur en massage. Ik kwam al gauw op jouw site terecht die me goed beviel. Ben nu enkele weken in behandeling en merk zeer duidelijk resultaat. Ontspannen ben ik nog niet voor 100% maar ook dit gaat lukken. Mede dankzij Maddy lukt het me weer op de draad op te pakken, ik ben weer begonnen met werken, autorijden doe ik weer met plezier en sta met een andere instelling in het leven. Harstikke bedankt Maddy en tot vrijdag. Myriam Frings

 

_______________________________________________________________________

Zelfmoordgedachten

P.Veenker – 2011-08-07 13:52:55

Hoi Maddy, bij deze wil ik mensen met zelfmoordgedachten of plannen waarschuwen tegen die schijnoplossing uit te voeren. het beste alternatief is het in schakelen van een erkend auratherapeut of paranormaal genezer, van waar dit bericht: omdat ikzelf in de winter n.b. in een afdeling van psychiatrische chronisch stress, jij hebt mij heel goed geholpen. groeten van P.Veenker

_______________________________________________________________________

Hoofdpijn, migraine

Jeannette Kamps – 2011-07-14 10:51:45

Hallo allemaal,

Hier even een korte update ….. Omdat ik al ongeveer 25 jaar last heb van migraine ben ik naar Maddy toegegaan. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar ik ben blij verrast. Jarenlang iedere dag opstaan met hoofdpijn en meerdere migraine aanvallen per maand,steeds maar pijnstillers nemen en uiteindelijk imigran van de huisarts,zo zagen mijn dagen er tot voor kort uit.

Nu,na 4 behandelingen is dat wel anders….. De afgelopen 4 weken heb ik een keer een migraine aanval gehad en dat was op 2 juli. Verder heb ik 1 of 2 keer wat doffe hoofdpijn gehad maar de dagelijkse pijnen zijn tot nu toe weggebleven!!!!!

Heerlijk om geen hoofdpijn te hebben en ook gewoon normaal mijn werk te kunnen doen,zonder klachten. Af en toe een beetje duizelig maar dat is dan ook alles. Ik ben zeer benieuwd naar de volgende behandelingen want natuurlijk kun je ook een mindere dag hebben maar vooralsnog ben ik zeer positief.

Ik hoop dan ook dat iedereen die dit leest en met deze klachten kampt zijn of haar weg naar deze praktijk vindt. Voor mij is nu iedere dag zonder hoofdpijn een feestje! Ik ga in ieder geval door met de behandelingen totdat ik helemaal klachtenvrij ben.

MADDY,HEEL ERG BEDANKT!!!!!

Groetjes van Jeannett

_______________________________________________________________________

Rugpijn

guus brandt – 2011-06-20 16:12:19

hallo Maddy je nieuwe website ziet er prima uit. Je eerdere behandelingen aan mijn onderrug hebben zijn vruchten afgeworpen. Ik heb nog maar zelden last en dan alleen bij veel bukwerkzaamheden. Ben ik wel blij mee. José heeft veel profijt van de behandelingen aan haar rug. De pijn is bijna geheel verdwenen. Compliment

_______________________________________________________________________

Helse pijn

Elly en Johan Bekman – 2011-05-16 19:02:50

Hallo Maddy, zoals je weet, was mijn man eigenlijk uitbehandeld in het traditionele circuit: foto’s, echo’s, nucleaire scan, mri scan, nog een scan, voor alle zekerheid longfoto’s, men kon niets vinden, maar de helse pijn bleef ondraaglijk.Slapen in bed s’nachts was onmogelijk, amper 1 á 2 uur en dan rondhangen op de stoel, overdag niets waard zijn van vermoeidheid, tja, wat kan je ermee. We weten, dat zijn rug is versleten door de zware ondergrondse arbeid in de koel indertijd, door het werk in de bouw en in onze eigen zaak. Je stelt je je oude dag toch iets anders voor! Van een vriendin kregen we de tip om eens langs te gaan in je praktijk. Het ging niet meteen beter, maar geleidelijk aan is voor mijn man het leven weer leefbaar geworden, hij is zelfs weer met wat opknapwerkzaamheden in huis aan de gang! Dat had ik voor 2 maanden terug niet durven dromen! Wij zijn hier dan ook heel dankbaar voor! Ons ben je nog niet kwijt! Groetjes, Johan en Elly.

_______________________________________________________________________

Massagecursus

Hilde – 2011-04-18 10:32:01

Lieve Maddy,

Bedankt voor de uitgebreide cursus voetreflexologie die ik heb gedownload via internet. Erg handig en erg leerzaam! Ik heb de opleiding gevolgd in Spanje (waar ik sinds 22 jaar woonachtig ben) en zo zie je maar weer dat je altijd weer wat bijleert. Ik ben dan ook nog steeds dankbaar dat ik van velen die ik op mijn pad ontmoet iets kan leren.

Zonnige groeten, Hilde

_______________________________________________________________________

Andrea Boschitsch – 2011-01-04 16:53:23

Lieve Maddy! Ik ben heel erg blij dat ik iedere week bij jou terecht kan! Het heeft wel even geduurd, maar mijn klachten zijn nu een stuk minder! Ik kan ook goed met je praten, dat is fijn! Tot volgende week donderdag! Liefs, Andrea.

_______________________________________________________________________

ivonne pisters – 2010-11-30 12:52:59

Lieve Maddy

Ik wil je bedanken voor de behandelingen aan een hielspoor! De pijn is praktisch over en ik kan weer goed lopen, na 7 maanden, ik durfde er niet meer op te hopen! Geweldig!!!!!!! Ivonne

_______________________________________________________________________

Tamara Bonten – 2010-09-14 21:47:35

Hoi Maddy,

Ik wilde je ook via deze weg, ik kan t niet vaak genoeg zeggen ;), laten weten hoe geweldig je bent. Gelukkig ben ik bij jou terecht gekomen na vele andere hulpverleners. En geen slecht woord over mijn vorige behandelaars, maar geen een heeft zo’n goed en zo snel resultaat weten te boeken als jij.

Mijn klachten: hoofdpijn (dagelijks), rug-, schouder- en nekklachten zijn flink afgenomen en ook mijn vermoeidheidsklachten zijn zo goed als weg!

Daarnaast geef je me altijd een heel prettig en ontspannen gevoel….en dat is ook heel belangrijk!

Ik bel je snel weer voor een afspraak.

_______________________________________________________________________

Guus Brandt – 2010-07-14 19:02:37

Hallo Maddy, Je website ziet er goed en verzorgd uit, is goed te lezen en te begrijpen, compliment. Na meerdere behandelingen aan zowel onderrug en schouders, merk ik wel enige verbetering. De accupunctuur doet zijn werk wonderwel. De massages zijn zeer goed van aard en helpen te ontspannen, evenals de voetreflexie. Succes verder en we zien elkaar weer. Guus

_______________________________________________________________________

Hans Kaptein – 2010-05-26 16:07:10

Hallo die Maddy,

Eindelijk hebben wij even de tijd gevonden om een berichtje in je nieuwe gastenboek achter te laten.
Je Website ziet er verzorgd en zeer duidelijk uit.

Ik ben nu in totaal 8 keer bij je geweest voor verschillende behandelingen voor de pijnbestrijding onder andere reuma en ik ben daar heel erg blij mee. Ik ondervind met name in een aantal gewrichten veel minder pijn. En als ik hiervoor een cijfer moet geven krijgt dit zeker een 7!!

Ik kan er veel beter door functioneren in mijn dagelijkse dingen die ik doe.

En wat ook belangrijk is in deze dat mijn vriend, Dick dit ook dagelijks ondervind dat ik veel beter beweeg en minder pijn voel.

Hij vindt het ook dan zeer belangrijk dat ik met enige regelmaat naar je toe ga.

Groetjes en tot gauw weer,

Hans,

_______________________________________________________________________

Carla 2009-11-23 16:19:42 Ik ging voor een lekkere massage en om de pijn in mijn schouders/nek/rug te verlichten. Heerlijk. Ook haar bevindingen wat betraft chakra\’s die wel of niet meer werken bij mij klopt exact. Een echte aanrader! Maddy is inderdaad niet alleen goed in haar werk, maar ook goed met mensen.

_______________________________________________________________________

Margo Habets 2009-10-05 12:05:03 5 oktober 2009 Net terug van alweer de vijfde lymfedrainage massage bij Maddy. Ben in april en mei aan mijn neus geopereerd met als gevolg flink wat littekens. De behandeling door Maddy is fantastisch,het is gewoon heel fijn dat mijn gezicht weer eens op een andere manier wordt aangeraakt. Ook de sfeer in de praktijk voelt heel goed en ontspannend aan en Maddy doet echt haar best voor je! Bedankt hiervoor. Margo

_______________________________________________________________________

Paul van Wijk 2009-06-29 22:13:03 Enkele weken geleden kwam ik, vanwege chronische vermoeidheidsklachten t.g.v. een burn-out in de praktijk van Maddy. Ze heeft me nu 4 maal behandeld met een combinatie van voetreflextherapie en therapeutische massage. Het resultaat is verrassend te noemen. Ik heb meer energie en voel me daardoor in het algemeen veel beter. In het begin was het effect van de behandelingen tamelijk kort en kwam ik wekelijks. Nu kom ik nog maar om de 2 weken en die tussenpozen zullen steeds groter worden. En dat is ook iets wat ik in Maddy waardeer: ze is, naast een kundig therapeute, ook nog een eerlijk mens. Ze behandelt namelijk alleen als het nodig is en is er niet op uit om zoveel mogelijk geld te verdienen. Kortom: ik ben dik tevreden.

_______________________________________________________________________

oscar 2008-10-10 22:05:17 ik heb een heele groete auto ongeluk ge had in april en ben ik 8 daage in zieken heus ge bleeven ik had nek wervels los ge had ik had wel pijn daar over toen ik heb wel ge hoord van die mv mady ge hord eerste keer van min leeve dat kan zonder pijn en operatsie kan die pijn weg ik vond eerst ongeloooflijk maar ik wil ook meteen probeeren dus ben ik daar geweest eerste moment was pij ge zacht en daar naar dus naar tweede keer was helmaal goed en ik sport weer en alle dus u word bedankt mv maddy jij bent echt goed beezig bedankt

_______________________________________________________________________

Pascale 2008-04-24 08:51:36 rugpijn

Lieve Maddy, bedankt voor je behandeling van de week. Die rugpijn was echt vervelend en vermoeiend ( ik kon er moeilijk van slapen. Bedankt dat jij er een groot stuk uitgehaald hebt! En vooral ook : je bent een straffe madam en een leuke medecursiste. Ik ben blij voor je dat je je weg gevonden hebt.

_______________________________________________________________________

Sèbrie en Hedwig 2008-03-21 09:38:10 niersteen en reflux

Mijn zoontje van 15 weken oud bleef onrustig , huilde veel en spuugde veel. Dankzij jou, die voelde dat iets met zijn maagje was zijn we naar het ziekenhuis gegaan en bleek dat hij een reflux heeft. Hij is nu onder behandeling en het ziet er al beter uit. Wat mij betreft wist ik niet waar de pijnen in mijn rug vandaan kwamen en door jouw handen is de niersteen losgekomen, die zelfde dag(nacht) nog en ben ik als herboren. Thanks Maddy.

_______________________________________________________________________

Lukas 2008-02-15 00:14:14

hulp bij pijn
Door mijn prostaatkanker had ik regelmatig pijn in bekken en stuitje. Maddy, die een goede vriendin is, had gedroomd dat ze me met handoplegging van de pijn kon verlossen. Met die boodschap stond ze voor mijn deur op een moment dat de pijn hevig was. Ze legde haar handen er op en tien minuten later was de pijn verdwenen!! Dit voorval heeft haar geinspireerd om een cursus magnetiseren te gaan volgen. Ik hoop dat ze nog veel mensen zo goed zal kunnen helpen als ze mij geholpen heeft.

_______________________________________________________________________

Gastenboek

Acupunctuur Limburg

Praktijk Acupunctuur Limburg Heeft u pijnklachten dan kan acupunctuur u helpen! Maar ook bij klachten zoals burn-out en overspannenheid kan acupunctuur veel voor u betekenen. In combinatie met voetreflexologie en massage voelt u zich snel weer beter. Onze praktijk is gevestigd in Heerlen, maar u kunt nu ook terecht in Maastricht in zuid ...

Lees verder

migraine

Hele fijne en gezellige cursussen, waar theorie en praktijk perfect aan elkaar aansluit. Maddy is een geweldige en heel enthousiaste docent met hart en ziel voor het vak. Verder ... Ik heb zelf mogen ervaren het genezende kracht van het acupunctuur, het voetreflexologie en de massages tijdens mijn behandelingen bij Maddy ...

Lees verder

Reuma

Bij deze ook ff mijn dank. Ben blij dat ik 2 jaar geleden naar jou toe ben gekomen om cursussen te volgen .hartstikke leuk en leerzaam was dat. En bovenal het belangrijkste dat je mij behandelt met acupunctuur voor de reuma (ziekte van bechterew om precies te zijn) .als ik ...

Lees verder

Paranormale waarneming

Bericht: Hoi Maddy, Laat, maar niet vergeten! Ik zou ons verhaal en jouw hulp graag met anderen willen delen. In januari 2012 kwam ik voor het eerst bij je, ik had je adres gevonden op internet en vond het de moeite waard om het eens te proberen. Ik en mijn vriend hadden ...

Lees verder

Kinderwens

Kinderwens Hoi maddy, Ik wilde je even laten weten dat ik inmiddels ben bevallen van een prachtige dochter. Het gaat goed met ons! Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp. Groeten jitske

Lees verder

Via het oor verlost van hoofdpijn en stress

Hoofdpijn, duizeligheid, stress, spanning in de rug of nek. Het zijn veel gehoorde klachten. Maddy Kersten pakt niet alleen de symptomen aan, maar ook de oorzaak. Zij behandelt deze aandoeningen effectief met behulp van (oor-)acupunctuur of voetreflexologie. Met acupunctuur worden door middel van pijnloze naalden bepaalde plekken in uw lichaam aangesproken. ...

Lees verder

Pijn

Na een jaar pijn gehad te hebben in mijn zij, ben ik bij Maddy terecht gekomen. Na 6 behandelingen pijnvrij! Maddy bedankt. Anita Huybreghs

Lees verder

Buikpijn

De behandelingen waren heel fijn, die ik heb gekregen. Het laat je lekker ontspannen en even nergens meer aan denken dus een en al ontspannen. Het geeft snel verbetering in een korte tijd. Na de behandeling ga ik altijd met een fijn en rustig gevoel de deur uit. Ben heel ...

Lees verder

Duizeligheid en druk in het hoofd

Geplaatst op 5 april 2012 at 4:09 pm Beste Maddy, Hierbij eindelijk een reactie van onze kant. Sinds november/december 2011 zijn wij beiden bij jou op therapie op advies van onze huisarts. Sinds de start van de therapie kunnen wij beiden zeggen dat onze lichamelijke toestand steeds beter wordt. Ik(Ger) kwam ...

Lees verder

Allergie en acupunctuur

Allergie en acupunctuur Hallo Maddy, Na een aantal behandelingen ook een berichtje van mij. Ik kwam bij jou ivm mijn allegieen ( honden katten hooikoorts huisstofmijt) Zo’n beetje alle voorkomende die er zijn. Ik had het op een gegeven moment zo erg dat mijn ogen s’morgens al begonnen te jeuken en te ...

Lees verder