Reflux en nierstenen Magnetiseren

Sèbrie en Hedwig 2008-03-21 09:38:10          niersteen en reflux

Mijn zoontje van 15 weken oud bleef onrustig , huilde veel en spuugde veel. Dankzij jou, die voelde dat iets met zijn maagje was zijn we naar het ziekenhuis gegaan en bleek dat hij een reflux heeft. Hij is nu onder behandeling en het ziet er al beter uit. Wat mij betreft wist ik niet waar de pijnen in mijn rug vandaan kwamen en door jouw handen is de niersteen losgekomen, die zelfde dag(nacht) nog en ben ik als herboren. Thanks Maddy.

1 thought on “Reflux en nierstenen Magnetiseren

 1. Bij deze ook ff mijn dank. Ben blij dat ik 2 jaar geleden naar jou toe ben gekomen om cursussen te volgen .hartstikke leuk en leerzaam was dat. En bovenal het belangrijkste dat je mij behandelt met acupunctuur voor de reuma (ziekte van bechterew om precies te zijn) .als ik bij jou behandeld ben gaat het een heel stuk beter met me. En niet alleen de reuma maar laatst ook bij jou gekomen met klachten van hyperventilatie panniekaanvallen
  Onrustig
  Hartkloppingen
  Hoofdpijn
  Duizelig
  dit allemaal door stress hoogstwaarschijnlijk.en nu paar behandelingen verder voel ik me weer een heel stuk beter. Ps en dat rare enge gevoel dat ik in mijn keel had is sinds de behandeling die ik gisteren van je had ongelooflijk maar waar weg.ik kan zelfs de huisarts afspraak morgen afbellen als het zo blijft. Je bent echt geweldig en ik ben blij dat ik jou heb leren kennen.ongelooflijk wat jij allemaal kan. Bedankt en groetjes van patricia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *